Ankers sommerbluse strikkekit str. Large og X-Large

From DKK296,00

Ankers sommerbluse strikke kit! Med både garn og opskrift som er udprintet. Hvis du ønsker den online, kan den stedet købes på PetiteKnits egen hjemmeside. God strikkelyst 🙂

Vælg garn
Tilføj Opskrift

Beskrivelse

Ankers sommerbluse strikke kit! Tilføj selv opskriften hvis du ønsker den skal medsendes udprintet! alternativt kan den købes online på Petiteknits egen hjemmeside. God strikkelyst 🙂

Hvis det ikke er muligt at vælge opskriften er den desværre udsolgt lige nu, men du kan altid købe garnet og købe opskriften på PetiteKnits egen hjemmeside. De kommer på lager igen hurtigst muligt. 

Large har overvidde på 100 cm
X-Large har overvidde på 110 cm

Størrelserne Large og X-Large svarer til brystmål på omtrent 95-100 og 100-110.  Ankers Sommerbluse bør have et bevægelsesrum (positive ease) på omtrent 0-5 cm. Det betyder, at hvis du fx måler 99 cm rundt om brystet (mål dig selv med et målebånd om brystet eller det sted på din krop, der er bredest), bør du strikke en str. L. En bluse i str. L har overvidden 100 cm og vil i nævnte eksempel have et bevægelsesrum (positive ease) på 1 cm.

Vejledende pinde: Rundpind 4 mm (40 og 60 og 80 eller 100 cm), rundpind 3,5 mm (80 eller 100 cm); strømpepinde 4 mm og 3,5 mm (hvis der ikke strikkes med Magic Loop-teknik)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ankers sommerbluse strikkekit str. Large og X-Large”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top