Ankers sommerbluse strikkekit str. X-Small

From DKK185,00

Ankers sommerbluse strikke kit! Med både garn og opskrift som er udprintet. Hvis du ønsker den online, kan den stedet købes på PetiteKnits egen hjemmeside. God strikkelyst 🙂

Tilføj garn
Tilføj opskrift

Beskrivelse

Ankers sommerbluse strikke kit! Tilføj selv opskriften hvis du ønsker den skal medsendes udprintet! alternativt kan den købes online på Petiteknits egen hjemmeside. God strikkelyst 🙂

Hvis det ikke er muligt at vælge opskriften er den desværre udsolgt lige nu, men du kan altid købe garnet og købe opskriften på PetiteKnits egen hjemmeside. De kommer på lager igen hurtigst muligt. 

X-Small har overvidde på 85 cm

Størrelsen X-Small svarer til brystmål på omtrent 80-85 cm.  Ankers Sommerbluse bør have et bevægelsesrum (positive ease) på omtrent 0-5 cm. Det betyder, at hvis du fx måler 80 cm rundt om brystet (mål dig selv med et målebånd om brystet eller det sted på din krop, der er bredest), bør du strikke en str. X-Small. En bluse i str. XS har overvidden 85 cm og vil i nævnte eksempel have et bevægelsesrum (positive ease) på 5 cm.

Vejledende pinde: Rundpind 4 mm (40 og 60 og 80 eller 100 cm), rundpind 3,5 mm (80 eller 100 cm); strømpepinde 4 mm og 3,5 mm (hvis der ikke strikkes med Magic Loop-teknik)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ankers sommerbluse strikkekit str. X-Small”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top