, , , , , , , ,

Cotton Wool 3 Organic Gepard Garn

kr.52,00

Cotton wool 3

  • Vejledende pindestørrelse: 3-3,5 mm
  • Strikkefasthed: 26-30 Masker pr. 10 cm
  • Løbelængde: 230 m
  • Vægt: 50 gram
  • Materiale: 50 %ekstrafin merinolammeuld og 50 % ekstrafin bomuld

Cotton Wool 3 fra Gepard er et fantastisk lækkert basis garn som er 50 % ekstrafin merinolammeuld og ekstrafin bomuld som er spundet sammen til at garn som er meget drøjt i brug. Ulden i garnet som er isolerende og bomulden som er fugtabsorberende transporterer fugten væk fra huden så det er meget behageligt at have på. Cotton cool 3 er et garn der kan bruges til trøjer hele året rundt. Garnet er spundet og farvet i Italien er og Oeko-TEX 100 standatisret. Bomulden er økologisk og certificeret. Garnet løber 230 m pr. 50 gram og der anbefales af strikke med en pin 3. Garnet her passer rigtig fint sammen med en følgetråd mohair.

Cotton wool 3 har fået en antiskrympebehandling så den modstår filtning. Det er ikke en ægte superwash behandling da man har behandlet uldfibren med helt almindelig bordsalt. Det betyder at garnet kan vaskes op til 30 grader, der anbefales dog 25 grader. Vi anbefaler dog at man starter med at vaske en lille prøve først for at se hvordan din vaskemaskines uldprogram tager mod garnet. Garnet er speciel velegnet med en følgetråd af Gepard Kid Seta. Du kan se hele udvalget af garn fra Gepard lige her

Da farverne  kan variere fra skærm til skræm kan vi ikke garantere at farven er helt identisk med farven du ser på din  skærmen. 

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cotton Wool 3 Organic Gepard Garn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Indkøbskurv