Tvinni Isager

DKK80,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Tvinni

  • Vejledende pindestørrelse: 3 mm
  • Strikkefasthed: ca. 26 Masker pr. 10 cm
  • Løbelængde: 255 m
  • Vægt: 50 gram
  • Materiale: 100 % Merinould

Garnet skal håndvaskes og tørres liggende på et håndklæde og der må kun benyttes uldvaskemiddel for at opnå pænest resultat efter vask.

Tvinni er  garn fra Isager. Isager er populær garn producent Beliggende i Tversted og vi er i KreaKrog stolte over at forhandle garn fra Isager. Tvinni er udviklet af Marianne Isager i samarbejde med Skive Uldspinderi. Ulden i garnet er den fineste merinokvalitet, som er førstegangsklip fra lam. Fibrene er lange og fine, hvilket giver en meget holdbar kvalitet. Garnet slides smukt. En trøje, strikket i Tvinni, har en lang holdbarhed, hvis den behandles med omhu. Da garnet er tvundet med to tråde, egner det sig fint til glatstrikning på rundpind, og med sin lette vægt er det et garn, der kan bruges i mange sammenhænge, både alene og i sammenstrikninger med andre kvaliteter i f.eks. Jacquardstrikning (Fair Isle strik og Norsk mønsterstrik).

Se flere garn fra Isager her.

Da farverne kan variere fra skærm til skræm kan vi ikke garantere at farven er helt identisk med farven du ser på din skærmen. 

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tvinni Isager”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Indkøbskurv