Handelsbetingelser

Her kan du læse vores handelsbetingelser

Priser – Hos KreaKrog tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling – KreaKrog modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering – KreaKrog tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen er 39 kr. til pakkeshops og 49 kr. med omdeling. Ved køb over 400,- tilbydes der gratis fragt til pakkeshops. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med DAO eller GLS. Der leveres varer alle dage og den vil blive leveret 2-4 dage efter bestillingen

Returnering – KreaKrog giver dig 60 dages returret som gælder fra den dag du modtager dine varer. Vi har valgt at gøre det nemt for dig at returnere dine varer og du kan derfor bestille returfragt gennem vores returportal lige her. Prisen for at sende en pakke retur er 39 kroner.

https://return.shipmondo.com/kreakrogretur

For at gøre nemmest for os og får at ekspeditionen kan gå hurtigere, beder vi dig udfylde den returseddel der følger med gennem returportalen. Nå vi modtager pakken betaler vi pengene tilbage for varen.

Når du sender retur er det dit ansvar at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler derfor altid at du får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet.

Reklamationsret – Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. KreaKrog vil dække retuneringsomkostningerne i rimelig omfang.

Ved returnering skal det sendes til: KreaKrog, Vestervangen 5a 8740 Brædstrup

Tilbagebetaling – Når vi modtager varen, tjekker vi den og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har betalt for købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

Har du f.eks. modtaget en gave der er købt via webshoppen og ønsker du at få pengene retur, vil disse blive sendt tilbage på betalingskortet de er købt på. Vi udbetaler ikke til bank konto, men bytter gerne til et gavekort.

Afhentning i butik – På vores wenshop er det muligt at vælge afhentning i butik. På den måde er det muligt at reservere vare online, for derfefter at hente den i vores fysiske butik. Da varen afhentes i butikken gælder samme vilkår som hvis du handler fysisk i butikken.

Persondatapolitik – For at kunne indgå en aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig. Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og oplysninger om hvad du har købt. Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle de henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for KreaKrog.

 

KreaKrog
Vestervangen 5a
8740 Brædstrup
CVR nr.: 41615753
Telefon: 22 98 98 55
Email: louise@kreakrog.dk

kunderservice kontakt: kunderservice@kreakrog.dk

 
Indkøbskurv