, , , , ,

Alpakka Silke Sandnes Garn

kr.85,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Alpakka Silke

  • Vejledende pindestørrelse: 3 mm
  • Strikkefasthed: 27 Masker pr. 10 cm
  • Løbelængde: 200 m
  • Vægt: 50 gram
  • Materiale: 70% baby alpaka og 30% mulberry silke

Garnet kan tåle 30 grader uldprogram. For pænest resultat kan det med fordel håndvaskes.

Garnet består af, 70% baby alpaka og 30% mulberry silke. Denne kombination resulterer i en garnkvalitet, der er usædvanlig blød, luksuriøs og let at arbejde med. Alpakkafiberen tilfører varme og en silkeagtig glathed til dine projekter, mens mulberry silken tilføjer en subtil glans og et strejf af elegance. Et meget lækkert garn fra Sandnes.

En af de mest bemærkelsesværdige træk ved Sandnes Garn Alpakka Silke er dens udsøgte blødhed. Ved berøring vil du straks mærke den silkeagtige glathed, der gør dette garn til en fornøjelse at arbejde med og have på. Det er ideelt til projekter, der er tæt på huden, da det føles utroligt behageligt og blidt.

Alpakka Silke fra Sandnes Garn er en fornem kvalitet, der er perfekt egnet til både begyndere og erfarne håndværkere. Dets alsidighed og luksus vil løfte dine strikke- og hækleprojekter til et nyt niveau af elegance og komfort. Gør dig klar til at skabe smukke stykker fyldt med luksuriøs blødhed med Alpakka Silke fra Sandnes Garn.

Sandes er populær garn producent fra norge og vi er i KreaKrog stolte over at forhandle deres garn. Du kan se flere af Sandnes garn lige her.

Da farverne på din skærm af de forskellige varianter kan variere fra skærm til skræm kan vi ikke garantere at farven er helt identisk med farven du ser på skærmen. 

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpakka Silke Sandnes Garn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Indkøbskurv