, , , ,

DUO fra Sandnes Garn

kr.56,00

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,
  • Vejledende pindestørrelse: 3,5
  • Strikkefasthed: 22 Masker pr. 10 cm
  • Løbelængde: ca. 115 m pr. 50 gram
  • Vægt: 50 gram
  • Materiale: 55% Merinould fra Australien og Sør-Amerika og 45% Bomuld fra Indien

Duo er en alsidig og luksuriøs garnkvalitet fra Sandnes Garn. Duo-garnet er sammensat af nøje udvalgte materialer, der sikrer enestående kvalitet og komfort. Den kombinerer 55% merinould og 45% bomuld, hvilket resulterer i en garnkvalitet, der er blød, varm og åndbar. Merinouldens naturlige isoleringsevne holder dig varm, mens bomulden tilføjer åndbarhed og holdbarhed til dine projekter.

Duo fra Sandnes Garn er velegnet til en bred vifte af projekter, fra bløde sweatre og tørklæder til lette sommertoppe og babytøj. Dets evne til at blande sig harmonisk med forskellige mønstre og teknikker gør det til det perfekte valg for både begyndere og erfarne håndværkere. Duo er et meget behageligt helårsgarn. Et godt alternativ til dem som synes at uld klør. Ulden gør at garnet bliver lettere, mere elastisk og isolerer bedre end ren bomuld. Bomuld klør ikke. Et godt alternativ til dem som synes at ren uld klør.

Udforsk dine kreative grænser med Sandnes Garn Duo. Dette garnkvalitet kombinerer luksus, alsidighed og kvalitet i ét, hvilket gør det til det perfekte valg for alle dine strikke- og hækleprojekter. Skab smukke stykker fyldt med varme og personlighed med Duo fra Sandnes Garn.

 

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DUO fra Sandnes Garn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Indkøbskurv