, , , ,

Peer Gynt Petiteknit Sandnes Garn

kr.39,00kr.45,00

Peer Gynt Petiteknit

  • Vejledende pindestørrelse: 3,5 – 4 mm
  • Strikkefasthed: 22 Masker pr. 10 cm
  • Løbelængde: 91 m
  • Vægt: 50 gram
  • Materiale: 100 % norsk uld
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Peer Gynt Petiteknit

  • Vejledende pindestørrelse: 3,5 – 4 mm
  • Strikkefasthed: 22 Masker pr. 10 cm
  • Løbelængde: 91 m
  • Vægt: 50 gram
  • Materiale: 100 % norsk uld

Garnet skal håndvaskes og tørres liggende.

Peer Gynt fra Sandnes er et 100 % norsk uld, som et blødt og behageligt garn og som kun bliver mere blød efter vask. Det Sandnes ældste garnkvalitet og har været på markedet siden 1938. Faconen på dette garn vil holde godt! Garnet er fra producenten Sandnes. Sandnes er populær garn producent fra norge og vi er i KreaKrog stolte over at forhandle deres garn. Du kan se flere af Sandnes garn lige her.

Hvad kan man bruge det til?
Du kan blandt andet strikke Louvre Sweater, Chestnut sweater eller Zipper sweater fra Petiteknit.

Lidt mere info om garnet

Peer Gynt er et populært garn fra Sandnes Garn, en anerkendt norsk garnproducent. Petiteknit udgaven udspringer fra et samarbejde mellem Sandnes Garn og Petiteknit, hvor Petiteknit har udvalgt farvekortet til de nye farver Peer Gynt

Garnet er sammensat af 100% ren norsk uld, hvilket giver det naturlig varme, blødhed og isoleringsevne. Uld er et traditionelt garnmateriale, der er kendt for at holde dig varm i koldt vejr og samtidig lade huden ånde. Det gør Peer Gynt velegnet til både indendørs og udendørs beklædningsgenstande. Garnet er tilgængeligt i en mellemtyk vægt, der passer godt til forskellige projekter. Det er ideelt til strikning af trøjer, cardigans, huer, tørklæder og tæpper. Peer Gynt-garnet er også velegnet til både glatstrikning og strukturstrikning, hvilket giver mulighed for at skabe forskellige teksturer og mønstre.

Et særligt træk ved Peer Gynt er det brede farvesortiment. Sandnes Garn tilbyder et stort udvalg af farver, lige fra dæmpede og naturlige nuancer til mere levende og livlige toner. Dette giver dig mulighed for at vælge præcis den farve, der passer til dit projekt og din personlige stil. Peer Gynt-garnet er kendt for sin holdbarhed og slidstyrke, hvilket gør det velegnet til hverdagsbrug og langvarig brug. Det er også let at håndtere og giver et ensartet resultat i dine strikke- og hækleprojekter.

Samlet set er garnet fra Sandnes Garn et alsidigt garnvalg, der kombinerer den naturlige varme og blødhed af norsk uld med et bredt farveudvalg. Med sin holdbarhed og slidstyrke er Peer Gynt-garnet ideelt til at skabe både klassiske og moderne beklædningsgenstande og tilbehør.

Da farverne på din skærm af de forskellige varianter kan variere fra skærm til skræm kan vi ikke garantere at farven er helt identisk med farven du ser på skærmen. 

Vægt N/A
Peer Gynt Petiteknit

1021 Ash Melange, 1065 Charcoal Melange, 2511 Almond, 2512 Almond Tweed, 2542 Camel, 2710 Shell Melange, 3070 Muskat Melange, 3091 Cacao Nibs, 3521 Ballet Shoes, 4008 Poppy, 5012 Perfect Purple, 5591 Night Sky, 6050 Above the Clouds, 9581 Pine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peer Gynt Petiteknit Sandnes Garn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Indkøbskurv